069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode spada u naše svakodnevne usluge. Detekcija curenja vode može pomoći u lokalizaciji mesta curenja vode. Ukoliko voda curi komšiji, ukoliko imate fleku na zidu ili imate mokar zid ili vlažan zid, detekcija curenja vode može pronaći i najmanje naprsnuće vodovodne cevi u zidu ili u zemlji.

Detekcija curenja vode – Otpušavanje sudopere

Detekcija curenja vodePrimetili ste da voda curi i ne možete sami da otkrijete razlog? Dovoljno je samo da kontaktirate naš tim profesionalnih vodoinstalatera i biće obavljena brza i pouzdana detekcija curenja vode u Beogradu. S obzirom na to da sve vodoinstalaterske usluge obavljamo na celoj teritoriji Beograda, uz veliki obim posla i naš tim vodoinstalatera se proširio, pa nas tako možete dobiti u bilo koje doba dana i noći, a mi Vam garantujemo brz dolazak na adresu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, te vršimo detekciju curenja vode u svim stambenim i poslovnim prostorima. Dotrajale ili oštećene cevi su pretnja po Vaš životni prostor, zato je važno da nas pozovete čim uočite neke nepravilnosti. Ne ignorišite buđ na zidu, koja se može javiti usled curenja vode. Neprijatni mirisi vlage mogu da utiču i na Vaše zdravlje, a to nikako ne treba ignorisati.

Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo obavili brzo i efikasno detektovanje curenja vode. Ukoliko je došlo do pucanja cevi u zemlji, neophodno je i da se obavi detekcija curenja vode u zemlji. Vlažno zemljište može biti još problematičnije ako se malo curenje vode pretvori u jači pritisak koji može da stvori bare i blato u dvorištu ili na ulici. Neplanirani troškovi uvek mogu da stvaraju nervozu, međutim, pozivanjem našeg stručnog tima, dobijate najbolji odnos cene i kvaliteta, odnosno, detekciju curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu.

Curenje vode svakako spada u hitne intervencije, odnosno zahteva hitan dolazak vodoinstalatera. Ne možete uticati na to kada će do kvara doći, ali možete na njegovo brzo uklanjanje, dovoljno je samo da kontaktirate nas. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Lociranje curenja vode termalnom kamerom, odnosno snimanje vodovodnih cevi će nam dati najbolji prikaz stanja. Nakon što precizno utvrdimo gde je nastao problem, možemo da započnemo sa njegovom eliminacijom. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje sudopere vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.