069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Hitne intervencije

Hitne intervencije - Otpušavanje sudopere

Hitne intervencije su sastavni deo naših usluga koje vršimo na celoj teritoriji Beograda. Za hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, sedam dana u nedelji. Ukoliko su i Vama potrebne hitne intervencije možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, tokom cele godine i praznika.

Kada imate potrebu za hitnom intervencijom, znači da se svaki vodoinstalaterski problem mora rešiti u kratkom vremenskom roku. Što se nas tiče, u potpunosti razumemo koncept hitne intervencije i koliko je stvarno klijentu bitno da budemo u kratkom roku na adresi.

Hitne intervencijeZaista smo dostupni 24h dnevno i to nas čini liderom u oblasti hitnih intervencija. Naš dežurni vodoinstalater je uvek dostupan za slanje jedno ili više vodoinstalaterskih ekipa, sve u zavisnosti od težine problema.

U hitne intervencije ubrajamo:

  • Sve vrste zagušenja, odnosno odgušenja,
  • Pucanje cevi,
  • Pucanje ventila,
  • Curenje vode,
  • Vlaženje zida

Pored hitnih intervencija radimo i kompletne vodoinstalaterske usluge i popravke. Takođe radimo sve vrste odgušenja kanalizacije, odgušenje wc šolje, lavaboa, kade, tuš kabine, ugradnju sanitarija, montažu baterije, popravku kada i uziđivanje istih, snimanje cevi svih profila, servis bojlera

U našem timu rade isključivo vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu na terenu i na hitnim intervencijama, kao i u odgušenju sudopere. Otpušavanje sudopere radimo mašinskim putem, sajlom i vakum gumom. U zavisnosti od težine zagušenja, koristimo jednu od ove tri metode. Ako je zagušenje locirano u sifonu, uradićemo njegovu popravku, čišćenje i po potrebi postavljanje novog sifona.

Ukoliko je i Vama potrebna hitna intervencija, za Vas smo uvek dostupni. Pozovite nas u bilo koje doba dana i bićemo u kratkom roku na Vašoj adresi. Brzo ćemo dijagnostifikovati kvar i još brže ga rešiti. Odgovorno pristupamo svakom poslu bez obzira na njegovu kompleksnost. Trudimo se da budemo neprimetni i da Vas što manje ometamo našim pristustvom. Ako se odlučite da nam ukažete poverenje, mi ćemo ga sigurno opravdati.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje sudopere vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.