069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Mašinsko otpušavanje sudopere

Mašinsko otpušavanje sudopere - Otpušavanje sudopere

Mašinsko otpušavanje sudopere radimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda. Mašinsko otpušavanje sudopere kao i otpušavanje sajlom i vakum gumom radimo svakodnevno, sedam dana u nedelji. Za mašinsko otpušavanje sudopere kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Mašinsko otpušavanje sudopereMašinsko otpušavanje sudopere se primenjuje za najteža zagušenja sudopere. Ukoliko ne pomognu standardne metode, metode iz kućne radinosti i saveti koje ćemo Vam opisati na koji način možete otpušiti sudoperu, jedino rešenje Vam ostaje da pozovete u pomoć profesionalne vodoinstalatere. Ukoliko ste imali loša iskustva u prošlosti, nadamo se da ćemo Vam promeniti mišljenje.

Vodoinstalater kroz mašinu pomera sajlu i time stvara vibraciju na sajli. Pomoću vibracije se sajla kreće kroz odvod. Kada dođe do čepa, odnosno zagušenja, naoštreni vrh sajle i vibracija buše čep a pritisak vode odnosi ostatak oko zida cevi. Proces ponavljamo nekoliko puta i pratimo oticanje vode. Ukoliko primetimo da voda i dalje sporo otiče, nastavljamo sa odgušenjem sudopere sve dok ne dobijemo pun odnosno standardan protok vode kroz sudoperu.

U vodoinstalaterskom poslu smo već preko 20 godina. Pored svih vodoinstalaterskih usluga koje vršimo, specijalizovani smo za odgušenje sudopere, odnosno za odgušenje kanalizacije što uključuje odgušenje slivnika, kade, tuš kabine, odgušenje WC šolje… Opremljeni smo modernim mašinama za odgušenje, svim adekvatnim alatom i instrumentima koji nam olakšavaju posao. Naši profesionalni vodoinstalateri imaju dugogodišnje iskustvo u radu na terenu, a pogotovu na poslovima odgušenja kanalizacije. Samim tim uvek lokalizuju problem i izaberu najbolju metodu za otpušavanje sudopere. Kada su u pitanju hitne intervencije, dostupni smo 24h dnevno. Bez obzira u koje vreme nas zovete kao i na vremenske uslove i stanja u saobraćaju, za kratko vreme dolazimo na Vašu adresu. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje koje ćemo svakako opravdati.

Ukoliko je i Vama potrebno odgušenje sudopere, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu mašinskog otpušavanja sudopere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje sudopere vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.