069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Odgušenje sudopere

Odgušenje sudopere - Otpušavanje sudopere

Odgušenje sudopere radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Odgušenje sudopere se radi mašinskim putem, sajlom, vakum gumom kao i čišćenjem i zamenom sifona. Za odgušenje sudopere i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje sudopere rade profesionalni vodoinstalateri sa dugom praktičnim iskustvom u radu terenu na poslovima otpušavanja sudopere.

Odgušenje sudopereSve sanitarije u stanu ili poslovnom ambijentu su tokom korišćenja izložene velikoj količini nečistoća, otpadnih materija i slično. Sve to dovodi u velikoj meri do toga da prohodnost odvoda sanitarija bude vrlo često umanjena.

Takav je i slučaj sa sudoperama. Usled obavljanja uobičajenih funkcija tačnije pranja suđa, vrlo je izvesno da se tokom vremena pojave čepovi, odnosno zagušenja. Taloženjem različitih materija koje prolaze kroz odvode sudopere vremenom se stvaraju čepovi. Iz iskustva možemo reći da su vrlo često takvi čepovi vrlo tvrdokorni i da je nemoguće ukloniti ih različitim supstancama koje se mogu naći u maloprodajnim objektima. Ovde možete pogledati par saveta kako da otpušite sudoperu u sopstvenoj režiji.

Iz tih razloga postoje dva načina na koji možete rešiti problem. Jedan je da preventivno delujete na isti. U tom pogledu, možete malo više voditi računa o tome koje materije osim vode propuštate niz odvode. Dajte sve od sebe da sve što je tvrđeg sastava ili drugačijeg svojstva od vode ne propušate kroz sudoperu. Na taj način preventivno delujete na moguća zapušenja odvoda sudopere. Takođe savetujemo da kupite plastične zaštite za odvode, kako za sudoperu, tako i za sve ostale odvode, za lavabo, kadu, tuš kabinu…

Pored toga možete i nas pozvati u pomoć kako bi ovakav problem koji ometa rad sudopere, otklonili za kratko vreme i povratili uobičajenu funckionalnost sudopere. Celokupan posao odgušenja sudopere možemo obaviti jako brzo i time vam omogućiti da se vrlo brzo vratite u uobičajene tokove.

Ako je reč o zagušenju sudopere u na primer ugostiteljskim objektima ili uopšte u objektima gde je intezivnije pranje posuđa nego u stambenim jedinicama, ne brinite, jer radimo svih sedam dana u nedelji i brzo dolazimo do vas u slučaju zagušenja. Zapravo ovaj tip sudopera je na velikom „udaru“ različitih materija koje kada prolaze učestalo kroz slivnik dovode do zagušenja.

U svakom slučaju, ako već danas uvidite da vaša sudopera ne funckioniše kako bi trebalo, možete nam se odmah obratiti.

Mi vam garantujemo kavlitetnu uslugu i efikasno odgušenje sudopere. Sve što vas dodatno zanima u vezi odgušenja sudopere, nemojte se ustručavati da nas već danas pitate.

Uslugu odgušenja sudopere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje sudopere vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.