069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Otpušavanje sudopere sajlom

Otpušavanje sudopere sajlom radimo za fizička i pravna lica, na celoj teritoriji Beograda. Otpušavanje sudopere sajlom radimo svakodnevno, sedam dana u nedelji. Za otpušavanje sudopere sajlom kao i za mašinsko otpušavanje sudopere i otpušavanje sudopere vakum gumom dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za sve hitne intervencije i otpušavanje sudopere sajlom odmah izlazimo na teren i u kratkom roku stižemo na Vašu adresu.

Otpušavanje sudopere sajlomOtpušavanje sudopere sajlom je jedna od najčešćih metoda koju naši vodoinstalateri koristi pri odgušenju iste. Ukoliko želite sami da se oprobate u odgušenju sudopere, sajlu možete kupiti u bolje opremljenim prodavnicama. Ukoliko zagušenje sudopere nije lokalizovano u samom sifonu, pristupa se skidanju celoj ili jednog dela sifona, a sajla se postavlja na početak odvoda. Ručno okretanje sajle u jednom smeru pomera sajlu napred. Rotacija koju pravi okretanje u krug pomaže sajli da klizi niz cev sve dok ne dođe do čepa, odnosno zagušenja. U kombinaciji pritiska, rotacije i oštre sajle, U kombinaciji pritiska, rotacije i oštre sajle, sajla bez većih problema probija čep do će pritisak vode skinuti naslage sa zida cevi. Proces ponavljamo više puta, sve dok voda ne krene ponovo da otiče kako treba.

Ukoliko do sada niste radili sa nama, navešćemo par činjenica koje će Vam možda promeniti mišljenje. U vodoinstalaterskom poslu smo već preko 20 godina i za svo ovo vreme, specijalizovali smo se za odgušenje kanalizacije, odnosno odgušenje sudopere. Pored profesionalnih vodoinstalatera sa velikim iskustvom u radu na terenu, posedujemo moderne mašine za odgušenje sudopere kao i specijalne sajle, alate i instrumente koji nam u mnogome olakšavaju posao odgušenja sudopere. Takođe nam i skraćuje vreme odgušenja što takođe pogoduje i klijentima da bi se što pre vratili u normalu.

Ukoliko Vam je potrebno otpušavanje sudopere sajlom, možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći. Zaista smo dostupni 24h dnevno i u slučaju hitne intervencije, odmah izlazimo na teren i u kratkom roku dolazimo do Vas.

Uslugu otpušavanja sudopere sajlom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje sudopere vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.