069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Popravka sifona sudopere

Popravka sifona sudopere - Otpušavanje sudopere

Popravka sifona sudopere se radi svakodnevno, sedam dana u nedelji. Popravka sifona sudopere se radi za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda. Popravka sifona sudopere, otpušavanje sudopere sajlom i mašinskim putem kao i vakum gumom radimo 24h dnevno, a u slučaju hitne intervencije u kratkom roku dolazimo na Vašu adresu.

Popravka sifona sudopereU većem broju slučajeva se može desiti da do zagušenja sudopere dođe u samom sifonu, a ne u odvodu. Time je posao mnogo lakši jer sve što treba uraditi jesta zamena, odnosno popravka sifona sudopere. Nakon Vašeg poziva i po dolasku na Vašu adresu, pristupa se skidanju sifona. Ispod obavezno stavimo kofu da bi istekla voda koja se zadržala unutra. Ukoliko je sifon nov, nema potrebe da ga menjamo, samo ćemo ga pažljivo očistiti od nakupljene prljavštine. Kada kompletno očistimo sifon zajedno sa odvodnim crevom, ponovo ćemo postaviti sifon u prvobitno stanje. Ukoliko je na sifon priključena i veš mašina, nemojte brinuti, priključićemo i veš mašinu zajedno sa sudoperom.

U vodoinstalaterskom poslu smo već preko 20 godina i time smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Posedujemo veliko iskustvo i u svom timu imamo profesionalne vodoinstalatere koji su u svakom trenutku spremni da izađu na teren i reše sve probleme klijenata. Da bismo posao radili efikasno i kvalitetno, posedujemo moderne mašine, alate i instrumente koji nam u tome pomažu.

Ukoliko i Vi imate zagušenu sudoperu, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći. Naši vodoinstalateri su dostupni non-stop i uvek spremni za teren. Uvek možete računati na nas, bez obzira na vreme kada nas pozovete kao i na stanje u saobraćaju i vremenske uslove. Pored odgušenja sudopere takođe radimo sve vrste odgušenja, počev od otpušavanja WC šolje, lavaboa, kade, tuš kabine, slivnika… Takođe radimo sve vodoinstalaterske usluge počev od popravke i postavljanja vodovodnih cevi, zamene ventila, ugradnje sanitarija, servis bojlera, montaža baterija i zamena slavina…

Uslugu popravke sifona sudopere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje sudopere vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.