069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje kanalizacije Beograd pruža kompletno odgušenje kanalizacije na celoj teritoriji Beograda. Odgušenje kanalizacije Beograd je dostupan 24h dnevno za sve hitne intervencije i brz dolazak na adresu. Posedujemo moderne mašine i vozila za profesionalno rešavanje svakog zagušenja ili blokade u kanalizacionoj cevi.

Odgušenje kanalizacije Beograd – Otpušavanje sudopere

Zapušen odvod može da izazove mnogo veće probleme nego što ste zamislili. Ako ne reagujete na vreme pozivanjem vodoinstalatera, postoji rizik od vraćanja kanalizacionih voda iz slivnika. Zadržavanje vode u sudoperi, tuš kabini, umivaoniku ili wc šolji su jasni pokazatelji da postoji neki problem sa kanalizacijom koji je neophodno što pre rešiti. Do zagušenja najčešće dolazi usled nagomilanih ostataka koji mogu da završe u kanalizacionim cevima preko WC šolje, slivnika, kao i sudopere. Dlake s kose ili odeće koje otpadaju prilikom korišćenja tuša, odnosno lavaboa, ostaci hrane koji prolaze kroz sudoperu ili WC šolju i još mnogo drugih čestica i spoljnih uticaja koji nađu svoj put do kanalizacije, utiču na formiranje čepa u kanlizacionim cevima.
Odgušenje kanalizacije Beograd

Čišćenje kanalizacije Beograd

Kada pružamo uslugu odgušenja kanalizacija, na taj način vršimo i čišćenje kanalizacionih cevi. S obzirom na taloženje raznih masnoća, kamenca i prljavštine, cevi budu toliko zagušene i zaprljane da je neophodno njihovo čišćenje. Kada dođe do tog stadijuma, sam proces odgušenja kanalizacije može biti kompleksniji, međutim, čišćenje kanalizacije će znatno poboljšati protok vode i učiniti kanalizaciju funkcionalnom. Možete računati na našu uslužnost u svakom trenutku, gotovo svakodnevno vršimo čišćenje kanalizacije u Beogradu. Pozovite nas i rezervišite odgovarajući termin.

Odgušenje kanalizacije woma vozilima Beograd

Efikasna metoda odgušenja kanalizacije je svakako  odgušenje kanalizacije WOMA vozilima. Ovo je samo jedan od načina kako da obavimo brzo i efikasno odgušenje kanalizacije. Sve metode koje primenjujemo zavise od intenziteta zagušenja, odnosno da li je površinsko ili dubinsko začepljenje u kanalizaciji. Nemogućnost proticanja vode kao i mnogi neprijatni mirisi koji dopiru iz kanalizacije i šire se na ostale prostorije, sigurno nisu nešto što želite u svom domu ili drugom boravišnom objektu. Kako bismo što brže obavili odgušenje, koristimo najsavremenija WOMA vozila, čijom snagom u najkraćem vremenskom roku razbijamo i najtvrdokornije začepljenje. Zbog velikog obima posla, naš tim vodoinstalatera je na raspolaganju u svim gradskim opštinama i na taj način pokriva apsolutno sve delove grada.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom Beograd

Obavljamo odgušenje kanalizacije pod pritiskom na celoj teritoriji Beograda. Za ovaj vid intervencije koristimo jak pritisak vode usmeren direktno ka uzroku zagušenja. Snagom vode u mlazu možemo, ne samo razbiti čep koji se nalazi u kanalizaciji, već vršimo i spiranje svih naslaga koje su se nataložile na zidovima kanalizacionih cevi. Odgušenje kanalizacije pod pritiskom vode je deo standardne procedure, što kada je reč o samoj primeni ponovo zavisi od profila cevi koja je zagušena, kao i stepena zagušenja. Vodoinstalater će na licu mesta odrediti koju će metodu odgušenja kanalizacije da obavi na terenu.
Odgušenje kanalizacije Beograd

Snimanje cevi kamerom Beograd

Pre nego što započnemo odgušenje kanalizacije u nekim slučajevima prvo moramo utvrditi gde je tačno došlo do zastoja. Kako bismo to najbolje utvrdili, neophodno je da se obavi snimanje cevi kamerom. Na ovaj način imamo tačan uvid u sve delove cevi putem najsavremenije tehnologije i zahvaljujući kamerama visoke rezolucije. Koristimo kamere za sve profile cevi, koje dopiru do svih uglova i precizno detektuju gde je nastao problem. Ceo proces snimanja se nadzire putem računara, a opremom rukuju vodoinstalateri sa iskustvom. Kada utvrdimo gde je došlo do formiranja zakrčenja ili naprsnuća u cevima i koliki je stepen zagušenja, prelazimo na samo odgušenje kanalizacije.

Odgušenje kanalizacije sajlom Beograd

Odgušenje kanalizacije sajlom vršimo ručno ili mašinski. Kada vodoinstalater ustanovi da zagušenje nije visokog intenziteta i da se može obaviti odgušenje električnom sajlom, čitav proces ne traje zadugo. U slučaju da je neophodno koristiti mehaničke sajle, znači da je u pitanju tvrdokoran čep za čije razbijanje je potrebna veća snaga. Mi posedujemo svu opremu za kvalitetno otpušavanje kanalizacije, kao i stručan kadar koji će Vam pružiti najbolju uslugu. Tu smo da svaki kvar učinimo lako rešivim, u šta ćete se uveriti već nakon naše prve intervencije.
Odgušenje kanalizacije Beograd

Mašinsko odgušenje kanalizacije Beograd

Mašinsko odgušenje kanalizacije se ubedljivo pokazalo kao najefikasnija metoda koju obavljamo svakodnevno već dugi niz godina. Otpušavanje kanalizacije nekada sa sobom nosi i određene komplikacije, zastoje, probleme, međutim, ako koristite specijalne mašine, sve se mnogo brže može rešiti. Od svake metode koju ćemo primeniti za odgušenje kanalizacije zavisi težina samog zagušenja kao i dubina zagušenja. Kada je zagušenje duboko u odvodnoj cevi, jedini način da se obavi besprekorno odgušenje jeste mašinskim putem. Podjednako rešavamo problem zagušenja kod cevi užih profila, kao i kod cevi širih profila. Mašine su na elektro pogon i poseduju neverovatnu snagu obrtaja prilikom koje se razbija čep koji se najčešće nalazi između slivnika i odvodne cevi. Ako ne želite poplavu u stanu ili kući, reagujte na vreme samo jednim pozivanjem vodoinstalatera, a sve ostalo je naša briga.

Vršimo odgušenje sudopere, odgušenje kade, odgušenje spoljne kanalizacije kao i odgušenje ulične kanalizacije u Beogradu. Koji god problem da imate, ne odlažite njegovo rešenje već nas odmah kontaktirajte. Blagovremenom reakcijom se mogu sprečiti veći kvarovi, kao i veći troškovi intervencije koji Vam svakako nisu bili u planu. Brzom reakcijom pozivanja vodoinstalatera čim uočite neki kvar, jasno je da će i sama intervencija trajati kraće.

Sve vodoinstalaterske usluge dostupne 24h

Postoje razne cene troškova kada su u pitanju vodoinstalaterske usluge, međutim ono što Vam mi nudimo jesu sve vodoinstalaterske usluge po najpovoljnijim cenama u Beogradu. U ovo ćete se uveriti već nakon jednog našeg dolaska na Vašu adresu. Pristupačnost svima uz najviši kvalitet usluge je ono što garantujemo. Kako biste u potpunosti bili sigurni u našu profesionalnost, izdajemo račun na kvalitet pružene usluge. U svakom trenutku nas možete pozvati ukoliko imate bilo kakvih pitanja koja se odnose na vodoinstalaterske usluge koje obavljamo na celoj teritoriji Beograda, ako želite neki vid saradnje ili konsultacije u vezi sa budućim projektima. Odgušenje kanalizacije obavljamo u stambenim i poslovnim prostorima kao i objektima druge namene. Poznato je da u nekim gradskim naseljima kanalizacija nije baš u najboljem stanju, što zbog zastarelosti, ali i zbog višegodišnjeg lošeg održavanja. Mi obavljamo zamenu kanalizacionih cevi, kao i zamenu vodovodnih cevi. Loš cevovod je čest uzrok mnogih problema sa kupatilom, te je neophodno da povremeno obavite provere da li sve funkcioniše u najboljem redu kako Vas pojedini kvarovi ne bi iznenadili onda kada Vam najmanje treba još jedan finansijski izdatak.

Vršimo izvođenje vodoinstalaterskih radova u Beogradu, adaptaciju kupatila, sve vodoinstalaterske popravke na jednom mestu. Koristimo najkvalitetniju opremu kako bismo Vam obezbedili uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Ne probijamo termine za završetak intervencija i kod nas nema nepredviđenih troškova. Odmah po dolasku na adresu vodoinstalater vrši procenu problema, samim tim i koliko će njena intervencija vremenski trajati, kao i konačnu cenu usluge. Od starta ste upoznati sa svakim detaljem našeg poslovanja, a tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja u svakom trenutku. Dežurni vodoinstalater u Beogradu je spreman da odmah izađe na teren po Vašem pozivu. Hitne intervencije kao i one regularne vršimo u svim terminima.

Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Svi vodoinstalateri poseduju sve neophodne kvalifikacije za rad, kao i neophodno znanje i iskustvo za izvršenje vodoinstalaterskih intervencija. Pored posedovanja najnovije opreme za kvalitet usluga koje pružamo, važno je i praktično znanje, zbog toga u našem timu imamo najbolje profesionalce za obavljanje ovog posla. Nećemo izneveriti ukazano poverenje. Nakon svake intervencije, iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor. Pozovite nas u svakom trenutku jer je brz dolazak na adresu zagarantovan. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu otpušavanja sudopere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje sudopere vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.